Störda personer på busshållplatsen ._.

Haha, alltid, då menar jag VERKLIGEN ALLTID, så är det något jäkla knäppo på busshållplatsen jag ska på. Igår var det nån 11-åring som följde typ efter mig & AgNeS :3 och försökte skrämma oss genom att säga "BU!" typ, stört..vet, veckan innan var den någon man i 40års åldern som stog och petade i näsan öppet för massa folk. BLÄ. Idag hade jag tur, det var inget sånt idag. Eller jo..fast det var på bussen, det var typ några killar som satt och kollade på en video på youtube, dom typ snackade på engelska och man fattade inte ett piss. Det är alltid nån störd person på busshållplatsen..haha :(

MISSADE BUSSEN! D:<

Hej, nu är jag arg. För jag och AgNeS :3 missade bussen, jag slutar 13.20 på fredagar, och bussen går 13.30, och så missade jag den..den åkte precis när jag kom. Så jag fick vänta till 13.50. Men nu är jag hemma..idag ska jag spela moviestarplanet..som vanligt.

Ps, kolla på jag tror jag är kär del 8 (min film) som släpptes nyss!

/Pow

pssst, bilden är på renesmee i breaking dawn part 2, visst är hon söt? <333

Vaa??! Fail!

Jaa, kolla vad som hände!
Det var bra ju, men det var konstigt! Det stog att jag typ hade 2 miljoner loves på en artbook. Och så kunde jag ta diamantklistermärket och famen fast jag inte hade fått det. Nu står det bara typ 2800 som det är men jag har fortfarande famen och märket. o.o Skumt va..
Men det var bra, men skumt!

/Poweereh